Kohavevej 3B
DK-2950 Vedbæk
Tel.: +45 20 99 90 26
   Search Go
Om LanSoft I da
line

Windows 2003

Microsoft Netværksoperativsystemer - eksperterne finder du her hos os - vi har været med hele vejen ...

Vores Netværkskonsulenter har været med hele vejen, fra før Microsofts netværkssystemer blev til Microsoft - vore konsulenter har undervist, Implementeret og sat systemer op siden det første netværkssystem blev lavet - Der er ikke mange ting vi ikke ved om Windows Systsmer - Du er velkommen til at sætte os på en prøve !

Vidste du at:

Microsofts Netværksdel i alle Windows operativsystemer, lige fra den første "Windows for Workgroupo 3.11" er kompatible med Windows XP idag ? - Og at hele netværksdelen faktisk er udviklet af firmaet 3COM ( Som ellers mest er kendt for at lave Routere og Switche ?) - Jo, 3Coms første netoperativsystem hed "3+ Share" Senere fik en nyere version navnet "3+ Open" sammen med Microsoft fortsatte de to firmaer udviklingen og produktet blev til "3+ Open LanManage"  og senere til Microsoft LanManager for OS/2. Digital lancerede en version af LanManager - der fik navnet 'Dec Pathworks" og kørte på deres VAX maskiner.

Men det mest interessante er at selv en gammel 3+ Open klient, faktisk kan kommunikere sammen med en Windows XP - idet de deler samme Protokoller og højere lag ! - Dog er der sket en del tilføjelser henad vejen - men ikke noget der ændrer på det grundliggende.